Bebekler için sağlıklı yaz meyveleri bu kavanozda

Bebekler için sağlıklı yaz meyveleri bu kavanozda

Vakıf Katılım

30 yılı aşkın bebek maması uzmanlığına sahip İsviçreli Hero Baby’nin hijyenik bir ortamda mevsiminde topalanmış meyvelerle ürettiği sağlıklı ve besleyici kavanoz mamaları, yaz boyunca annelerin kurtarıcısı olacak.

Yaz sezonu döneminde bebekleriyle farklı rotaları tercih edecek olan annelerin imdadına Hero Baby’nin kolaylıkla tüketilen kavanoz mamaları yetişiyor. Hijyenik bir ortamde el değmeden üretilen ürünler, annelerin bebekleri için mama telaşı yaşamadan rahatlıkla vakit geçirmesini sağlıyor. Vakumlama yöntemi sayesinde kavanoz içerisindeki mamanın havayla teması önlenerek ister parkta, ister sahilde isterse tatilde bebeklerin damak zevklerini geliştirmek mümkün.

Ebeveynlerin sağlıklı, besleyici mama arayışını karşılayan İsviçreli Hero Baby, ürün gamında bulunan kavanoz mamaları ile annelerin vebebeklerin tam da bu noktada güvenli beslenme ihtiyacına cevap veriyor. Mevsiminde toplanan meyve ve sebzeler 500’ü aşkın testten geçirilerek, el değmeden kavanoz mama olarak bebeklerin beğenisine sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı