Fespa Eurasia sektörü yeniden canlandıracak

Fespa Eurasia sektörü yeniden canlandıracak

Vakıf Katılım

Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia, bu yıl planlandığı gibi 3-6 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde baskı dünyasını sekizinci kez bir araya getirecek. FESPA Eurasia ve ARED yönetimi, salgın sürecinde sektörün sesini duyurmak ve sektöre tekrar canlılık kazandırmak için tüm imkanlarını seferber etti.

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük baskı fuarı FESPA Eurasia için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. FESPA Eurasia 2020 planlandığı gibi 3-6 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerekli tüm önlemleri alarak baskı dünyasını sekizinci kez bir araya getirecek.

Sektörün yanındayız

Sektörün bütün yıl heyecanla beklediği FESPA Eurasia, geçen yıl 120 katılımcı ve 500’den fazla markanın katılımıyla birlikte 10 bini aşan ziyaretçiye ev sahipliği yaparak yeni bir rekor kırmıştı. FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici bu yılki fuarla ilgili şöyle konuştu:

“Salgında iyileşme oranlarımızın artması hepimizi mutlu etti. FESPA Eurasia Fuarı’nın tarihi Aralık ayı olduğu için, o zamana kadar normal hayata bütünüyle dönmüş olmayı bekliyoruz. FESPA Eurasia olarak sektörümüzdeki tüm firmaların yanında olduğumuzu ve salgın dolayısıyla işlerinde oluşan kayıpları telafi etmeleri için bir fırsat olan FESPA Eurasia fuarını bu yıl daha büyük bir azimle yapacağımızı belirtmek isterim. Ayrıca firmalarımıza, fuar katılımı ile ilgili yapabileceğimiz tüm kolaylığı sağlamayı ve onlara destek olmayı planlıyoruz. Fuar organizatörlerine yönelik; koridorların genişletilmesi, fuar alanına termal kamera, maske, dezenfektan gibi önlemler konulması gibi yeni yönetmelikler gündemde. Bizler de resmi kurumlardan gelecek olan yeni düzenlemelere göre hareket edeceğiz ve tüm sağlık koşullarını yerine getirerek, sektörü canlandıracak bir fuar düzenleyeceğiz.”

FESPA Eurasia 2020, baskı ve endüstriyel reklam dünyasının trendleri takip edebilmesini, fuardan ilham alarak yeni işler yaratabilmesini hedefliyor. Fuarda geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklama dair yeni ürünler ve teknolojiler sergilenecek.

Hibya Haber Ajansı